M3U8 playlist

Shërbimi i DiasporaTV mund të shikohet përmes M3U8 playlist, fajll që përmbanë listën e kanaleve të cilat mund të shikohen. M3U8 playlista mund të përdoret si link (URL) apo si fajll (.m3u8), varësisht nga aplikacioni që e përdorni.

Në konton e klientit mund të gjendet M3U8 playlista me link dhe fajll. Në rast se asnjëherë nuk janë krijuar M3U8 playlistat nga profili i klientit, atëherë mund të krijohen linkat e ri që të përdoren.

Për të marrë M3U8 playlistën, përcjellni udhëzimet në vijim:

  1. Kyçuni në konto në faqen e DiasporaTV.
  2. Klikoni në menu linkun "M3U8".
  3. Nëse nuk i shihni linkat e M3U8 playlist në këtë faqe, klikoni "Krijo linkat e ri".
  4. Pas disa sekondash do t'ju shfaqen linkat e ri të M3U8 playlist, të cilët mund t'i përdorni si të doni.

Vëni Re: Nëse ndryshohet passwordi i kontos, linkat e M3U8 duhet të ri-krijohen.